Restauracja rodzinna MammaLeo powstała z pasji do gotowania i miłości do zabawy z dziećmi.

Darek– z wykształcenia i pasji jest kucharzem. Pracował w prestiżowych restauracjach Warszawskich i prowadził najlepszą restaurację w Radomiu. Jest laureatem wielu konkursów kulinarnych i szkoleń gastronomicznych min. „Kuchni molekularnej”. Uwielbia eksperymentować w kuchni i stawiać czoło wyzwaniom kulinarnym najwybredniejszych klientów. Uczy młodych kucharzy jak nie ulegać wpływom reklam i jak malować arcydzieła na talerzu. Otwierając autorską restaurację udowodnił, że jedzenie może być sztuką i nie wszędzie potrzebne są Kuchenne Rewolucje!

Dorota– jest pedagogiem, terapeutą zajęciowym, praktykiem dramy oraz absolwentem wielu kursów i szkoleń pedagogicznych. Od lat pracuje z dziećmi i młodzieżą niepełnosprawną ucząc ich jak czerpać radość z życia. Otwierając manufakturę chciała stworzyć miejsce przyjazne mamom z dziećmi. Takie miejsce w którym mąka staje się śniegiem a czekoladę można bezkarnie oblizywać z palców.W MammaLeo prowadzi warsztaty kulinarne, plastyczne, teatralne, krawieckie, artystyczne i wszystkie inne , które pozwalają dzieciakom czuć się ważnymi a rodzicom poczuć się dziećmi.

Razem są rodzicami 2 najfajniejszych chłopaków na świecie- Antka i Jaśka oraz twórcami Restauracji z duszą. Miejsca, gdzie można wyśmienicie zjeść oraz przez chwilę odetchnąć od codzienności.

MammaLeo w mediach